Träningen som stärker mig

Posted by Céline Fri, February 17

Detta inlägg får bli en morot för mig att komma igång med min träning igen. Jag är lite av en periodare när det gäller träning. Jag kunde säga förr att jag inte hade tid att träna, men nu tar jag mig tid att träna, för jag vet att jag mår så mycket bättre när jag gör det. Men just nu är jag inne i en svacka. Får liksom inte tummarna loss. Sen vet jag att när jag väl tar mig dit, så är jag ju inne i det och bara fortsätter.

Jag går på Form & Figur i Limhamn, cirkelträning för bara tjejer. Trivs jättebra där. God stämning! Man får en genomkörning på hela kroppen på endast 28 minuter i cirkeln, det hinner man. Grön lampa i taket innebär att man är på en maskin, röd lampa innebär att du ”pausar” och har tid att gå vidare till nästa maskin. Sen finns där indoor walking, en gå-maskin, som man kan göra i grupp om 10 personer med musik till. Jag tänkte mig 2-3 gånger i veckan på detta. Denna vecka har jag hunnit två pass, och så ett imorgon, så det blir bra det här.

Sen älskar jag långa skogspromenader, det tycker jag också är bra motion. Frisk luft och fin miljö är riktigt underbart. Man rensar tankar lite också. Oftast är hunden Zammie med då. Det är så enkelt att bara ta på sig ett par skor och så går man ut. Egentligen tycker jag bäst om det på hösten med alla olika färger på löven. Men en kall vinterdag är också skönt. Så tar man en god kopp varm choklad (med lite grädde på toppen) när man kommer in, för det är man värd!

Sen ibland försöker jag mig på joggingturer. Sambon är riktigt jogging tokig. Helst varje dag. Men på vintern är jag helst inte ute och joggar, kallt, rädd för att frysa. Hellre senare i vår i så fall. Fortsättning följer J

Ni hittar mig vanligtvis på Hylliekrokens Golf Center och Oxie GK i Malmö där jag jobbar.

Vi hörs snart igen! /Malin Olrud

 

Lämna ett svar