Snart dags att tävla igen!

Posted by Louise N Sun, March 25, 2012

Nu är våren här snart igen, vilket är helt underbart – träningen och ja allt annat i livet går så mycket lättare! Att träna utomhus i tunna kläder istället för att springa runt i underställ är en underbar känsla. Men förutom att våren innebär värme innebär det också att tävlingssäsongen närmar sig!!

Det ska bli rikigt kul att börja tävla igen, för mig blir årsdebuten nästa helg med de skånska mästerskapen i terränglöpning! Tävlingen kommer att gå i Hjärnap och om jag inte har helt fel för mig tror jag att det ligger i närheten av Hallandsåsen – vilket jag kan tänka mig innebär att banan är ganska kuperad. Men det är bara och kämpa på!!

Nu i början av våren går det ganska många fina motionslopp också, här i Skåne finns det två stycken rena tjejlopp – Tösarajcet i ystad, 17april och Vårruset i Malmö, 2april…

Hoppas vi ses ute på någon löptävlingen här i Skåne, Louise

Lämna ett svar