Golfsugna åter på banan efter en ihärdig vinter

Posted by Céline Fri, March 09

Nyss hemkommen från ett indoor walking pass på Form och figur i Limhamn, som gav mig massor av energi! Solen skiner, känns som det är på rätt väg nu. På Hylliekrokens Golf Center har vi ju öppet året runt oavsett om det är vinter eller sommar, man kan träna på att svinga sina golfbollar på driving rangen 365 dagar om året. Men det är klart man får ju inte samma motion, själva promenaden uteblir om man bara står och slår bollar. Men nu så med vår i luften så märker man hur alla blir lite gladare, lite mera positiva (golfsugna igen efter vintern) eller är det bara jag som känner så? Solen gör mycket!

Var med min sambo en sväng på vår andra golfbana, Oxie GK, i helgen. Vi var barnlediga ett par timmar mitt på dagen och bestämde oss för att åka till vårt jobb. Han spelade några hål och jag fick vara caddie. Riktigt skönt väder och en riktigt skön promenad.

/Malin Olrud

Lämna ett svar